Media

J2US: Αποκάλυψη βόμβα για το αποψινό live! Δεν φαντάζεστε ποιος θα εμφανιστεί στο σόου!

Gossip-tv Team

J2US: Μία μεγάλη έκπληξη μας επιφυλάσσει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης στο αποψινό live σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα!

Ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στο stage του Just the Two of Us, τελικά ο Νίκος Κοκλώνης έκρυβε... άσο στο μανίκι του!

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, θα προστεθεί απόψε ένα νέο μέλος στην κριτική επιτροπή του σόου και το πρόσωπο είναι πράγματι μία πολύ μεγάλη έκπληξη.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, απόψε στο πλατό του J2US θα είναι ο... Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος θα κρίνει τα ζευγάρια και τις εμφανίσεις τους στο αποψινό live show.

Μάλιστα, όπως κατά λάθος αποκάλυψε η Σίσσυ, ο Νίκος Κοκλώνης τής μιλούσε στο ακουστικό και της έλεγε τι θα δούμε απόψε στο σόου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι το... πρόσωπο της ημέρας μετά και το χθεσινό ξέσπασμά του μέσα από τη live μετάδοση στο Big Brother που ήταν για... γερά νεύρα, ειδικά μετά την μεγάλη ανατροπή που ήρθε με την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για το αποψινό live του Just the Two of us.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved