Media

Survivor: Σε κακή κατάσταση η Κάτια! Τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο φόβος και τα κλάματα

Gossip-tv Team

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ και σωματικά δεν μπορεί, όπως λέει να πάρει τα πόδια της. 

Το νέο πρωινό στην παραλία των Διασήμων τη βρήκε εξουθενωμένη αλλά και πολύ προβληματισμένη για την πορεία της στο παιχνίδι.

Οι συνεχείς εντάσεις με τους συμπαίκτες της, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν για πρωταγωνίστρια την ίδια λόγω του ρυζιού που είχε μαγειρέψει και φάει μόνη της, αλλά και η αφαγία λόγω των συνεχών ηττών των Διασήμων στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένας συνδυασμός που έχει κουράσει πολύ την Κάτια η οποία έβαλε τα κλάματα και δεν έκρυψε την ανησυχία της για την πορεία της υγείας της.

Όπως αποκάλυψε, τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί ούτε τα πόδια της να κουνήσει, έχει συνεχώς πονοκεφάλους και πεινάει πολύ, ενώ τόνισε ότι πως ψυχολογικά είναι πολύ άσχημα λόγω όλων όσων έχουν συμβεί στην παραλία. Έτσι, έχει έναν έντονο φόβο ότι κάποια παλιά αυτοάνοσα νοσήματα που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, θα "ξυπνήσουν" και δεν θα το αντέξει.

Εκείνη την ώρα ξέσπασε σε κλάματα η νεαρή παίκτρια η οποία, όπως αποκάλυψε αργότερα ο Γιώργος Λιαννός στο Συμβούλιο του νησιού, απουσίαζε καθώς έπρεπε να νοσηλευτεί για να νιώσει και πάλι καλά.

Δείτε το ξέσπασμα της Κάτιας και όσα εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved