Media

Survivor: Αποκαλύψεις για τον Μπόγδανο! Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνει στους Διάσημους

Gossip-tv Team

Survivor: Αποκαλύψεις για την εισβολή του Ηλία Μπόγδανου στην ομάδα των Διασήμων έκανε σήμερα η στενή του φίλη Ελένη Βουλγαράκη η οποία συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα!

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο στενός της φίλος έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο σχεδόν σοκαρισμένος καθώς όπως αποκάλυψε, κλήθηκε να αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μόλις σε ένα 24ωρο.

Όπως είπε η Ελένη Βουργαράκη, ο κυριότερος λόγος που μπαίνει στους Διάσημους είναι γιατί πρέπει να ενισχυθεί αγωνιστικά η συγκεκριμένη ομάδα μετά και τις συνεχείς ήττες.

Αυτές οι ήττες έχουν στοιχίσει συναισθηματικά αλλά και σωματικά στους παίκτες οι οποίοι λόγω συνεχόμενων απογοητεύσεων στον αγωνιστικό χώρο, δεν τρώνε καλά και δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν με κάποιο έπαθλο, τις συνθήκες διαβίωσης στην καλύβα τους.

Εκεί καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ο γνωστός τραγουδοποιός ο οποίος υπήρξε αθλητής τρίαθλου, αλλά και του μποξ, οπότε έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη.

Η άψογη φόρμα του αλλά και η καλή φυσική του κατάσταση εγγυώνται ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει, έστω κάποιες νίκες για τους Διάσημους.

Ο Ηλία Μπόγδανος έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται μέσα στα επόμενα επεισόδια να τον δούμε να μπαίνει στον αγωνιστικό στίβο και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved