Media

Μπιμπίλας: «Περνάμε τη δυσκολότερη περίοδο που έχουμε περάσει ποτέ οι ηθοποιοί»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Αννίτα Κοίτα, μίλησε για όλα και κυρίως για τα σοβαρά προβλήματα, ακόμα και επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε τα μυστικά της νεότητας, μίλησε για τη συμμετοχή του στο Καφέ της Χαράς, αλλά και τη δράση του ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών λέγοντας πως κάνουν συλλογική προσπάθεια για να καλύψουν τις ανάγκες του κλάδου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει, αποκαλύπτοντας πως το αγαπημένο του καρτούν είναι ο Μπαγκς Μπάνι.

O γνωστός ηθοποιός επίσης σημείωσε: «περνάμε τη δυσκολότερη περίοδο που έχουμε περάσει ποτέ οι ηθοποιοί στον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει βαρύτερα πληττόμενος κλάδος από αυτόν. Ούτε η εστίαση είναι τόσο πληττόμενη γιατί κάποια μαγαζιά είναι ανοιχτά, ούτε ο τουρισμός. Το θέατρο έχει κλείσει ολοσχερώς και τα μόνα που έχουν μείνει είναι κάποιες διαδικτυακές παραστάσεις στις οποίες υπάρχει πάλι σοβαρό πρόβλημα. Γιατί ο κόσμος όταν βλέπει θέατρο από το σπίτι του, δεν είναι το ίδιο πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved