Media

Μελισσανίδης για Μπεκατώρου: «Σεβασμό και αγάπη στα κορίτσια που μίλησαν ανοιχτά»

Gossip-tv Team

Ευτυχείτε: Για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από μέχρι πρότινος ενεργό παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδία, μίλησε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης, στην εκπομπή του OPEN.

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη θλίψη για αυτό που συνέβη στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι μια σπουδαία αθλήτρια, γυναίκα και μητέρα. Θέλω να εκφράσω τον απόλυτο σεβασμό και την αγάπη που έχουμε όλοι οι Έλληνες απέναντι στα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν ανοιχτά. Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο θάρρος για να βγεις και να κάνεις αυτήν την καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης.

«Στο δικό μας άθλημα στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε να έχει γίνει κάποιο τέτοιο αδίκημα. Αν είχε γίνει θα το γνωρίζαμε», συνέχισε.

Έπειτα, δήλωσε ενοχλημένος ο Ιωάννης Μελισσανίδης:

«Στις ανόητες τοποθετήσεις που κάνουν για τη Σοφία Μπεκατώρου λέγοντας πως το θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια έχω να πω ότι η Σοφία δεν το θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν το ξέχασε ποτέ».

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε επίσης και σε ένα σκάνδαλο που έγινε πριν από τρία χρόνια στην Αμερική:
«Στο δικό μου άθλημα είχε γίνει ένα μεγάλο σκάνδαλο πριν από τρία χρόνια με την εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής στην Αμερική. Ο επίσημος γιατρός της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση σε πάνω από 200 αθλήτριες και καταδικάστηκε και είναι στη φυλακή», ανέφερε και κατέληξε: «Οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης είναι κατακριτέα και κατάπτυστη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved