Media

Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» Κόκκινοι και Μπλε στο Συμβούλιο! Τριαντάφυλλος εναντίον όλων!

Gossip-tv Team

Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Κόκκινη και Μπλε ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο μάλιστα κάποια στιγμή να τα βάζει με όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. 

Και τι δεν ακούστηκε στο αποψινό Συμβούλιο όπου οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν... όρεξη για να τα πουν όλα στο... τραπέζι.

Η αρχή έγινε με τον James Καφετζή αλλά και με μία ατάκα του Τριαντάφυλλου ο οποίος, φανερά εκνευρισμένος, είπε προς τους Μπλε πως τώρα καταλαβαίνει τι τραβούσαν οι τέσσερις πρώην Μαχητές που προσχώρησαν στην Κόκκινη ομάδα μετά τον ανασχηματισμό των ομάδων.

Το κλίμα πήρε φωτιά, ο Τριαντάφυλλος κατηγόρησε την Ελευθερία Ελευθερίου ότι μιλούσε εναντίον της Κάτια όταν εκείνη ήταν ακόμα στο παιχνίδι, παρενέβη ο Κονδυλάτος ο οποίος υπερασπίστηκε την Ελευθερία αλλά και την Άννα Μαρία με τον τελευταίο να τα "χώνει" και στον Κοψιδά, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι εκείνος "μαγείρεψε" τη χθεσινή ψηφοφορία για να βγει εκείνος υποψήφιος για αποχώρηση.

Οι ατάκες φωτιά και οι ειρωνείες μεταξύ των δύο ομάδων δεν είχαν τελειωμό μέχρι που ο Γιώργος Λιανός έδωσε τέλος σε όλα καθώς έπρεπε να ανακοινώσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση σε μία διαδικασία για... γερά νεύρα!

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved