Media

Καράβας: Κι όμως το GNTM δεν είναι το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα – Θα σαστίσεις με την αποκάλυψη

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, που δεν είναι το GNTM, και τον χώρο του modelling που τα κατάφερε! 

O Γιώργος Καράβας είπε χαρακτηριστικά: «Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τέλειωσε γρήγορα…Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή…» .

Και δεν δίστασε να αναφέρει για τον Ηρακλή που κατάφερε να κερδίσει το GNTM: «Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα»!

Και υπογράμμισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved