Media

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω δει πάρα πολύ λίγο τις Άγριες Μέλισσες απ' όταν έφυγα»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου για τις Άγριες Μέλισσες, το νέο σίριαλ του MEGA, «Σχεδόν ενήλικες» αλλά αναφέρθηκε και με τρυφερά λόγια για τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός είπε στον ΑΡΤ: «μετά τις Άγριες Μέλισσες επέλεξα μια σύγχρονη κωμωδία, με επέλεξαν κιόλας, μια δουλειά που προσωπικά την χαίρομαι πάρα πολύ. Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ να αλλάζω χαρακτήρες από τη μία δουλειά στην άλλη. Αυτό είναι το καλύτερο μου. Να φεύγω από δράμα και να κάνω κωμωδία είναι κάτι που το θέλω, το ψάχνω και προσπαθώ να το κάνω».
Και πρόσθεσε: «Έχω δει πάρα πολύ λίγο τις Άγριες Μέλισσες, από όταν έφυγα, γενικά δεν βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση. Τα βλέπω τα λάθη μου συχνά αλλά νομίζω πως ως ηθοποιοί τα καταλαβαίνουμε και εκείνη τη στιγμή κατά πόσο είμαστε μέσα στον χαρακτήρα».


Και για την στάμπα του γόη είπε: «δεν έχω βαρεθεί να το ακούω αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο είναι στις μέρες μας όσο ήταν ίσως στις αρχές του ελληνικού κινηματογράφου. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μερικές φορές είναι κάτι που προσπαθώ να το κοντράρω με το να τσαλακώνομαι».
Όσο για τον πατέρα του, δήλωσε: «Του είχα μιλήσει, του είχα πει πόσο πολύ τον αγαπάω και ήταν κάτι που με ξελάφρωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved