Media

Dot: «Οι περισσότερες γυναίκες έχουν και μια ιστορία να πουν μετά τη Σοφία Μπεκατώρου»

Gossip-tv Team

Dot: Το θέμα των ημερών και η τοποθέτηση των παρουσιαστών.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση εξακολουθεί να απασχολεί τα media, με τους παρουσιαστές των εκπομπών να στέλνουν το δικό τους δυνατό μήνυμα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, σχολίασε το μεγάλο θέμα των ημερών, στον αέρα του Dot.

«Νιώθω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Πάντα χρειάζεται ένας άνθρωπος να βρει το θάρρος και το κουράγιο, να βγει μπροστά, να παραδεχτεί κάτι και νομίζω ότι μετά παίρνουν θάρρος κι άλλα κορίτσια», ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Όσο για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η παρουσιάστρια του Dot θέλησε να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, να είναι πλέον σε θέση να μιλούν ανοιχτά, παίρνοντας μεγάλη υποστήριξη από την κοινωνία.

«Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν τα κορίτσια, ότι η κοινωνία είναι έτοιμη να τις ακούσει αυτές τις ιστορίες και δεν υπάρχει κανένας φόβος πια. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα και οποιοσδήποτε τόλμησε να αμφισβητήσει , αμέσως απομονώθηκε. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω βέβαια και ως γυναίκα θα το πω... Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια ιστορία να πουν. Μπορεί να μην είναι μια ιστορία τόσο σοβαρή, όσο της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά υπάρχουν και μικρότερα περιστατικά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved