Media

Αρναούτογλου: Το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, τα σενάρια και οι διαπραγματεύσεις

Gossip-tv Team

Σε διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αν τελικά υπογράψει, θα συνεχίσει την επταετή συνεργασία του με τον σταθμό. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο παρουσιαστής συζητά για ανανέωση ακόμη δύο χρόνων + ενός χρόνου για το μέλλον της συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το ερώτημα είναι γιατί τώρα, όμως τονίστηκε στο ρεπορτάζ, ότι λόγω της επιστροφής παλιότερων συνεργατών του ΑΝΤ1 στον σταθμό (βλέπε Λιάγκας) αμφότερες οι πλευρές θέλουν να είναι ξεκάθαρο το τοπίο στην οικογένεια του σταθμού.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια φέρνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό με την εκπομπή του The 2night Show έχει ένα ατού σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις του με το κανάλι.

Όχι πως όλα αυτά τα επτά χρόνια της συνεργασίας τους υπήρξε κάποιο αγκάθι στις μεταξύ τους σχέσεις. Το αντίθετο αφού αμφότερες οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες απόλυτα.

Δείτε τι άλλο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved