Media

MasterChef 5: Έλαβε μέρος στο πρώτο MasterChef, τα παράτησε και επέστρεψε για να πάρει τον τίτλο!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Μία νεαρή κοπέλα, η Μαρία η οποία έχει λατρεία για τη μαγειρική και θέλει να γίνει καλή επαγγελματίας, αποκάλυψε κάτι που δεν περίμεναν οι κριτές. 

Η Μαρία λοιπόν αποκάλυψε στους τρεις κορυφαίους σεφ ότι είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του MasterChef όμως πριν καν παραδώσει πιάτο στους κριτές, αποφάσισε να εγκαταλείψει αφού το κοτόπουλο που είχε ετοιμάσει δεν είχε ψηθεί καλά.

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν επέστρεψε στο παιχνίδι και όπως είπε, συγκέντρωσε εμπειρίες και γνώσεις από τα προηγούμενα MasterChef που παρακολουθούσε μανιωδώς προκειμένου να είναι άρτιες οι γνώσεις της πάνω στο αντικείμενο.

Και όπως διαπίστωσαν οι κριτές δοκιμάζοντας το συκώτι με πατάτες που είχε ετοιμάσει, είχε δίκαιο.

Η νεαρή κοπέλα είχε φτιάξει τις πατάτες που σέρβιρε στους κριτές με μία ιδιαίτερη τεχνική που ο Κοντιζάς πίστευε πως θα την έβγαζε εκτός χρόνου. Η Μαρία όμως με πείσμα και δυναμισμό, τα κατάφερε και μάλιστα το πιάτο της ενθουσίασε και τους τρεις κριτές.

Έτσι, η νεαρή κοπέλα μπήκε στο παιχνίδι και φυσικά έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει καλά και -γιατί όχι- να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο με όσα άκουσε η Μαρία από τους κριτές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved