Media

Στην υγειά μας: Το παρασκήνιο πίσω από την άρνηση καλλιτεχνών να εμφανιστούν στην disco εκπομπή

Gossip-tv Team

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η πρόσφατη εκπομπή του Σαββάτου με θέμα την dicco μουσική στο ελληνικό στερέωμα έχει έντονο παρασκήνιο που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει στο σκοτάδι. 

Και αυτό γιατί ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που προσεγγίστηκαν για να συμμετάσχουν όμως αρνήθηκαν για συγκεκριμένους λόγους.

Την αρχή έκανε η Μαντώ η οποία αρνήθηκε να παραστεί διότι η παραγωγή της εκπομπής αρνήθηκε με τη σειρά της να καταβάλει την αμοιβή που ορίζει πλέον με απόφασή του το Σωματείο των τραγουδιστών.

Στη συνέχεια υπήρξε... ντόμινο αποκαλύψεων αρχής γενομένης το Ηappy Day στο οποίο μίλησαν ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης που επίσης δεν εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, θέλοντας να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου τους.

«Τους εξήγησα ευγενικά ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πληρωθώ. Ελπίζω οι συνάδελφοι που έχουν υπογράψει αυτό το κείμενο απλά να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους» είπε στην εκπομπή ο Κώστας Μπίγαλης ενώ η Μαντώ από την πλευρά της σημείωσε: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θέλω να κάνω ένα παράπονο δημόσια για να ξυπνήσω τους συναδέλφους μου...

Αυτό το φαινόμενο είναι μόνο στην Ελλάδα του να μην πληρώνονται οι τραγουδιστές. Αλλιώς είναι να κάνουμε μια συνέντευξη, να έρθω σε μια εκπομπή να πω ένα δυο τραγούδια και αλλιώς είναι να πάω σε μια εκπομπή όπου θα πάμε στις 4 το απόγευμα και θα τελειώσουμε στις 2 το βράδυ, 9 ώρες πρόβες και τραγούδι και να μην πληρωθούμε. Αυτό είναι φοβερά μεγάλη αδικία. Εμείς γιατί να μην πληρωθούμε; Ένα συμβολικό ποσό».

Οι μόνοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην εν λόγω εκπομπή τελικά ήταν ο Πασχάλης και η Ελπίδα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved