Media

Survivor: Κι όμως, ο Περικλής Κονδυλάτος «συμμετείχε» στο My Style Rocks

Gossip-tv Team

Survivor: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε!

Μπορεί οι τηλεθεατές να τον γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, ωστόσο ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ιδιαίτερα γνωστός και πετυχημένος στο χώρο της μόδας.

Η Τζένη Γεωργιάδου, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έδωσε τη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή Love it, όπου και αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο παίκτης του Survivor 4 βρισκόταν πίσω από τη συμμετοχή της Τζένης στο My Style Rocks δίνοντας συμβουλές και tips για τα styling με τα οποία και εμφανιζόταν η παίκτρια στο πλατό.

«Μπαίνοντας στο My Style Rocks, έψαχνα να βρω κάποιους Έλληνες σχεδιαστές, Βρήκα τον Περικλή μέσα από τα social media κι έτσι έγινε η πρώτη μας συνάντηση, όπου και γίναμε φίλοι. Πιστεύω ότι μπήκε στο παιχνίδι γιατί ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του, τα όριά του. Επίσης, ξέρω ότι κάνει πολύ γυμναστική » ανέφερε.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του, η Τζένη τόνισε...

«Σαν χαρακτήρας, ήταν πολύ γλυκός απέναντί μου και συνεργάσιμος. Πάντα μου έδινε πάρα πολύ καλές συμβουλές, μου έλεγε να σκέφτομαι με τη λογική και πάντα ήθελε το καλό μου. Μιλούσε πάντα όμορφα, δεν μίλησε άσχημα ποτέ για κανέναν.»

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved