Media

Survivor: Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Προσπαθήσαμε να κλέψουμε φαγητό, τρώγαμε από τα σκουπίδια»

Gossip-tv Team

Survivor: Την πικρή εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης σε ό,τι έχει να κάνει με την μεγάλη πείνα που αντιμετώπισε ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατέθεσε δημόσια στην εκπομπή Pop Up

Ο Κύπριος παρουσιαστής ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική στην πατρίδα του δεν έκρυψε ότι στενοχωρήθηκε όταν έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

«Στεναχωρήθηκα που δεν κέρδισα στον τελικό του Survivor γιατί ο σκοπός που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να το κερδίσω. Δεν πήγα απλά για να πω ότι οκ θα πάω, για την αναγνωρισιμότητα που τότε δεν ξέραμε και αν ο κόσμος μας βλέπει, δεν ξέραμε τι γινόταν έξω. Προσπαθήσαμε κι εμείς να βρούμε φαγητό, να κλέψουμε φαγητό, αλλά αυτά δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά» είπε.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης συνέχισε λέγοντας: «Θυμάμαι σε κάποιο παιχνίδι βρήκαμε και φάγαμε κάτι πικρούς και αηδιαστικούς καρπούς που ήταν και δηλητηριώδεις και μετά είχαμε πόνους στην κοιλιά. Μετά από ένα άλλο παιχνίδι βρήκαμε στα σκουπίδια κρέας πεταμένο και το φάγαμε. Φυσικά και το τρως εκείνη τη στιγμή, δεν σκέφτεσαι τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved