Media

MasterChef 5: Εκδηλώθηκε ο Διονύσης και φλέρταρε την Ανούς! Η αντίδρασή της!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Εντάξει, σε μία ομαδική δοκιμασία μαγειρικής όπως ήταν η αποψινή, οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν τρόπο για να... αποφορτίζονται. 

Και μάλλον αυτό έκανε ο Διονύσης όταν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και ενώ οι κουτάλες και οι κατσαρόλες είχαν πάρει φωτιά για... ιερό σκοπό μιας και απόψε μαγείρεψαν και οι δύο ομάδες για άστεγους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, φλέρταρε έντονα την Ανούς.

Μάλιστα, όταν εκείνη πήγε στον πάγκο και ρώτησε τους συμπαίκτες της, αν τους ενοχλεί, ο Διονύσης της είπε με όλη τη γοητεία που διαθέτει: «Δεν μας ενοχλείς καθόλου κοριτσάρα μου. Τι κάνεις το βράδυ. Αν κερδίσουμε θα σε βγάλω να σε κεράσω ποτό».

Η Ανούς δεν έδειξε να αντιδρά παίρνοντας μάλλον σαν πλάκα τα λεγόμενα του Διονύση καθώς εκείνη τη στιγμή όλοι ήταν αφοσιωμένοι στο σπουδαίο έργο που επιτελούσαν.

Να θυμίσουμε ότι απόψε υπήρξε από την αρχή κιόλας του επεισοδίου μία μεγάλη ανατροπή αφού ο Αλέξανδρος που είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία είχε το πλεονέκτημα να αλλάξει τη σύνθεση των δύο ομάδων και να καθαιρέσει τους αρχηγούς τους και να βάλει στη θέση τους άλλους.

Ο Αλέξανδρος επέλεξε να "πειράξει" μόνο το αρχηγό της αντίπαλης -από τη δική του- ομάδας, αυτόν των Κόκκινων και να βάλει στη θέση του Ιωάννη τον Πάνο.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Διονύση και την Ανούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved