Media

MasterChef 5: Ένταση στο πλατό! Ο Ιωάννης δεν πρόλαβε μία παρασκευή στη δοκιμασία και έγινε έξαλλος!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ο Διονύσης, ο Ιωάννης και ο Κωστής έπρεπε σήμερα να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Είχαν στη διάθεσή τους δύο ολόκληρες ώρες για να δημιουργήσουν τα πιάτα που τους ζητήθηκαν.

Οι κορυφαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους υποψήφιους να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα ήταν πιάτα αντιγραφής. Οι δύο σεφ είναι δίδυμα αδέρφια, κορυφαίος ο καθένας στο είδος του.

Οι τρεις παίκτες λοιπόν άρχισαν τις παρασκευές τους και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, με τον Κωστή να έχει στη διάθεσή του για να τον βοηθήσουν σχεδόν όλοι οι παίκτες από τον εξώστη.

Μόνο που υπήρχε μεγάλη οχλαγωγία με αποτέλεσμα και οι τρεις διαγωνιζόμενοι να νιώθουν έντονο άγχος και στρες.

Στην τελική ευθεία για τη δοκιμασία, τόσο ο Ιωάννης και ο Διονύσης όσο και ο Κωστής έδειξαν να είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα, ένα ποτήρι με μία παρασκευή τού έφυγε από το χέρι και έπεσε κάτω και έτσι δεν πρόλαβε να το βάλει στο πιάτο για να δώσει μία ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Ο Ιωάννης όμως ήταν αυτός που δεν πρόλαβε καν να βάλει στο πιάτο του μία από τις παρασκευές, γεγονός που τον έκανε έξαλλο και φυσικά έδειξε τον εκνευρισμό του on camera πετώντας ένα ταψί ολόκληρο πάνω στον πάγκο του λόγω θυμού.

Δείτε το βίντεο με την ένταση που επικράτησε στο πλατό εκείνα τα τελευταία λεπτά της δοκιμασίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved