Media

MasterChef 5: O Κωστής Αλεξάκης τα είπε έξω από τα δόντια - «Δεν έχουν ίχνος σεβασμού»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ενοχλημένος με τους πρώην συμπαίκτες του

Έζησε τη δική του εμπειρία στο MasterChef 5, ενώ πλέον απάντησε σε όλους τους συμπαίκτες του, μέσα από την κάμερα του Star και την εκπομπή, Φωλιά των Κου Κου.

Ο Κωστής Αλεξάκης το πρωί της Τετάρτης 3/3 βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής πέταξε τα βέλη του κατά των πρώην συμπαικτών του...

«Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ίχνος σεβασμού. Το να κρίνεις τον άλλον είναι το πιο εύκολο, το να κριθείς και να κρίνεις τον εαυτό σου, δύσκολα θα το κάνεις. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί, έχω πάντα το θάρρος να ρωτήσω και να κάτσω να συζητήσω με τον άλλον. Όταν εγώ πάω και ρωτάω “πες μου, έχεις κάτι να μου πεις;”. Όταν σε ρωτάω, ξέρω τι έχει γίνει. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και υπάρχει χειραγώγηση από πίσω γιατί κάποιοι δεν έχουν νου…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε...

«Τους χαρακτηρισμούς που αναφέρουν για μένα, για την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, θα έπρεπε να σκεφτούν λίγο πριν μιλήσουν το γεγονός ότι έχω πίσω μου μια οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Αν δεν σέβονται εμένα, να σεβαστούν τους υπόλοιπους», ενώ κατέληξε: «Σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί, το φάντασμά μου υπάρχει ακόμα. Το να με κατηγορούν για κάποια πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, θα μιλήσω εφ’ όλης της ύλης, και για τις μανούλες του λόχου και για άλλα πράγματα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved