Media

Survivor: Ντάφι-Ασημακόπουλος-Μπόγδανος τρολάρουν τον James!

Gossip-tv Team

Survivor: Η απόφαση του James στο χθεσινό συμβούλιο να προτείνει τον Πάνο Καλλίδη για αποχώρηση βρήκε τη σθεναρή αντίδραση πολλών από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Τόσο ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησαν ευθέως στον James χθες το βράδυ για αυτή την αντίθεσή τους, κατηγορώντας τον για στρατηγική, γεγονός που συνέχισαν και σήμερα, έχοντας πλέον επιστρέψει στην καλύβα τους και την παραλία τους.

"Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες" τραγούδησε ο Τριαντάφυλλος για τον James όπως ακριβώς έκανε και ο Ηλίας μιας και θεωρούν πως... γυρνάει τη μπιφτέκα όπως χαρακτηριστικά λένε καθώς πριν από λίγες μέρες, όπως σχολίασαν, έλεγε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Πάνο για αποχώρηση.

Να όμως που χθες το έκανε, με τον ίδιο τον James να δικαιολογεί την ψήφο του λέγοντας πως θεωρεί ότι επειδή είναι ένα πολύ γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής, δεν θα φύγει από το παιχνίδι λόγω της αγάπης του κόσμου. Ντάφι, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος όμως θεωρούν πως εφόσον ο Πάνος έχει 33,3% πιθανότητες να αποχωρήσει -όπως ακριβώς και οι συνυποψήφιοί του Άλεξ και Κρις- δεν στέκει το επιχείρημά της.

Δείτε το απόσπασμα με το... τρολάρισμα των παικτών της Κόκκινης ομάδας προς τον James.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved