Media

Survivor: Ο Ατζούν πήρε τη θέση του Λιανού και ρωτούσε Μαριαλένα-Σάκη αν θα τα ξαναβρούν!

Gossip-tv Team

Survivor: O Ατζούν πήρε τη θέση του Γιώργου Λιανού στο αποψινό έπαθλο επικοινωνίας και αυτή η πρώτη εμφάνισή του στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης έφερε και πολλά κόκκινα μάγουλα αλλά και αμηχανία σε κάποιους από τους παίκτες. 

Κυρίως για τη Μαριαλένα και τον Σάκη που ερωτήθηκαν ευθέως από τον Τούρκο παρουσιαστή τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Γνωρίζοντας καλά πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, ο Ατσούν δεν δίστασε να τους ρωτήσει ευθέως αν έχουν έρθει κοντά, πώς νιώθουν που ζουν στην καλύβα των μπλε και συμβιώνουν ενώ τους έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όταν τους ρώτησε -και πάλι ευθέως- αν θα ξαναπροσπαθούσαν στο μέλλον για να τα ξαναβρούν.

Ο μεν Σάκης με μία διπλωματική απάντηση είπε πως δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το μέλλον γιατί κανείς δεν το γνωρίζει, αφήνοντας μία... χαραμάδα ανοιχτή, η δε Μαριαλένα ήταν πιο... κοφτή και αποφασιστική, τονίζοντας πως η ιστορία της με τον Σάκη ανήκει στο παρελθόν και πως έχει σύντροφο εκεί έξω που την περιμένει.

Φυσικά καθ' όλη τη διάρκεια της... βασανιστικής ανάκρισης από τον Ατσούν, τόσο η Μαριαλένα όσο και ο Σάκης έριχναν χαμόγελα... αμηχανίας καθώς δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπαν οι παίκτες για την παλιά ερωτική σχέση που διατηρούσαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved