Media

Survivor: Όλη η αλήθεια για την σχέση Μαριαλένας και Σάκη - Τι συμβαίνει με τον Λιβάνη

Gossip-tv Team

Survivor: Την αλήθεια για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη παρουσίασε η εκπομπή του Γιώργου Λιαγκα και της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χώρισαν τον προηγούμενο Αύγουστο, όπου συγκατοικούσαν στο Περιστέρι.

Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός. Αμέσως μετά η Μαργιαλένα λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, ξεκίνησε την καινούργια της σχέση με τον τραγουδιστή Γιωργο Λιβάνη.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είχαν ξανά συναντηθεί μετά τον χωρισμό τους, παρά μόνο μια φορά στο προσωπικό γυμναστήριο που διατηρεί ο Σάκης Κατσούλης, όπου πήγε και μάζεψε τα τελευταία της πράγματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο Γιώργος Λιβάνης δήλωσε πως έχει μια «χαλαρή» σχέση, αν και θέλει να κρατάει κάποιες αποστάσεις και οι απόψεις στην πρωινή εκπομπή για το αν είναι μαζί ή όχι διίστανται με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved