Media

My Style Rocks: Το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση – Όλο το παρασκήνιο

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έντονη φημολογία γύρω από το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο και για το αν θα τη δούμε στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο πως έχουν ξεκινήσει και οι ιθύνοντες σκέφτονται ποια θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχουν δύο ερωτηματικά: Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα καταφέρει να βγει στον "αέρα" την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και κατά πόσο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ώστε να προχωρήσει το concept. To δεύτερο είναι ποια από τις δύο κυρίες, η Κάτια Ταραμπάνκο ή η Κατερίνα Στικούδη θα παρουσιάσει την εκπομπή; Το όνομα της Κατερίνας Στικούδη, η οποία έχει παρουσιάσει το παιχνίδι και στο παρελθόν παραμένει στο τραπέζι και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι πριν από λίγο καιρό η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε δηλώσει: «Είμαι μέσα για να παρουσιάσω το "My Style Rocks"».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved