Media

Survivor: Η Μαριαλένα έδωσε... στεγνά τον James για καθοδήγηση ψηφοφορίας!

Gossip-tv Team

Survivor: Λίγο πριν ολοκληρωθεί το προτελευταίο Συμβούλιο της εβδομάδας ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Οι εντάσεις και οι καβγάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν έχουν τελειωμό και ένας κακός χαμός επικράτησε στο επεισόδιο της Τρίτης (13/4).

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ο James Καφετζής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Με την προτροπή του Γιώργου Λιανού, ώστε να συνεχίσουν την συζήτηση που είχαν αφήσει στην μέση, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ομαδικής ασυλίας, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αποκάλυψε, γνωρίζοντας με βεβαιότητα πως ο James πλησίασε παίκτη της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία της ομάδας τους. Εκείνη ισχυρίστηκε πως ο James πρότεινε σε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να καθοδηγήσει τις ψήφους με σκοπό να βγουν υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη, λίγο αργότερα και έπειτα από πίεση των Κόκκινων αποκάλυψε πως το άτομο αυτό ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γιώργος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν θυμάται να έγινε τέτοιου είδους συζήτηση και ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε στο Συμβούλιο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved