Media

Survivor: Η αντίδρασή της Βέλλη όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα

Gossip-tv Team

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τον Νίκο Μπάρτζη αλλά και τον σύντροφό της.

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε πόσα παίρνει ο Τριαντάφυλλος την εβδομάδα;

Η πρώην παίκτρια του survivor είπε μεταξύ άλλων: «Είναι όλα καλά με τον σύντροφό μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά δεν με στεναχώρησε ο ντόρος που έγινε με τον Νίκο. Καταλαβαίνω ότι οι δικοί μου άνθρωποι ζορίστηκαν γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές.»!

Και στη συνέχεια είπε: « Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; (γέλια) Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη, οπότε δεν είμαι το στυλ του. Δεν έχω αλλάξει την άποψή μου. Καταλάβαμε εγκαίρως ποια είναι η τακτική του Αλέξη. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος, το αρνητικό ότι άργησε… Όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, δεν ήταν επιθετικός απέναντί μου.»!

Και αποκάλυψε: «Πήρα 13 κιλά μετά το Survivor, τρώω ανεξέλεγκτα. Ο τυμπανισμός είναι συνδυασμός πολύ φαγητού και ταυτόχρονα είναι η κατακράτηση και τα γυναικολογικά μου. Έφαγα πολύ φεύγοντας, δεν είναι μόνο πρήξιμο…”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν πήρε τόσα χρήματα όσα ο Τριαντάφυλλος, η Άννα Μαρία απέφυγε να απαντήσει και δες την αντίδρασή της στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved