Media

Survivor: Ξέσπασε πρώην παίκτρια - «Ένιωθα ότι ο Αλέξης δεν ήταν για καλό εκεί»

Gossip-tv Team

Survivor: Η παρεξήγηση με τη Μαριαλένα, η κλίκα του Αλέξη Παππά και οι... αποκαλύψεις!

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor 4 σχολίασε η παρέα της εκπομπής, Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά με την Έλενα Κρεμλίδου, μετά τη νέα αναφορά στο όνομά της, από τους παίκτες του ριάλιτι.

Η Έλενα σχολίασε τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις της με τη Μαριαλένα, ενώ αποκάλυψε τη συμβουλή που έδινε σε όλους τους συμπαίκτες της, κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο...

«Σε όλους έλεγα το ίδιο πράγμα που έλεγα και στον εαυτό μου... Μην εμπιστεύεστε κανέναν, είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και αυτό το έλεγα ακόμα και σε εμένα», είπε αρχικά η Έλενα.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πέρασε σε αποκαλύψεις για τον Αλέξη Παππά αλλά και την... κλίκα του με τον Νίκο Μπάρτζη...

«Βγήκα σωστή απ΄ότι φαίνεται. Είχα πει πως ήταν ένας Αλέξης ο οποίος πραγματικά ζητούσε να έχει τα αγόρια από κοντά, ένιωθα ότι ήθελε να έχει τον Νίκο Μπάτρτζη λίγο πιο κοντά. Παιδιά, ένιωθα ότι ο Αλέξης δεν ήταν για καλό εκεί (...) Έβλεπα ότι ο Αλέξης ερχόταν πάρα πολύ κοντά στον Νίκο και ένιωθα ότι δεν είναι για καλό αυτό. Το ένστικτό μου αυτό μου έλεγε. Δεν κοίταξα ποτέ να πάρω τον Νίκο από τον Αλέξη, απλά ένιωθα ότι κάτι καλό δεν θα γίνει...» δήλωσε η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Love it.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved