Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της γυναίκας του - Λύγισε η Ζήνα Κουτσελίνη

Gossip-tv Team

Πέρασε ήδη μια βδομάδα από την στιγμή που δύο εκτελεστές έκοψαν το νήμα της ζωής του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, αδειάζοντας επάνω του το φονικό 9αρι. 

Μια βδομάδα μετά, η Στάθα, η γυναίκα του, βρήκε το κουράγιο και με τρεμάμενη φωνή, ψέλλισε για πρώτη φορά μετά τον ασύλληπτο χαμό του, λίγα λόγια για εκείνον, στην εκπομπή του Σταρ «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο Γιώργος μου… αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε και δεν γνώριζε μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του, είχαμε σαν στόχο ζωής, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εκείνος κι εγώ… Μάλιστα, πάρα πολλές φορές, τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγε «ωχ, πάλι ρε νανάκι μου -ξέρετε όλοι ότι αυτό είναι το παρατσούκλι μου επειδή ήμουν κοντή σε σχέση μ’ αυτόν- τι θέλεις πάλι σήμερα;» και του έλεγα «την καλή πράξη της ημέρας δεν τη κάναμε…


Ως σύζυγός του, ως σύντροφός του, ως φίλη του, εγώ είμαι 34 χρόνια φίλη με τον Γιώργο και 31 χρόνια ζευγάρι, πραγματικά ο Γιώργος ήταν ένας καλός, καλός άνθρωπος. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Κι αν ζούσε, πάλι το ίδιο θα έκανε. Να είστε σίγουροι. Αυτός ήταν ο Γιώργος ο δικός μου. Ο πεισματάρης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved