Media

House of Fame: Τα' χασε ο Φοίβος με αυτό που άκουσε - «Μας δουλεύετε; Τι πάθατε σήμερα;»

Gossip-tv Team

House of Fame: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τέσσερις κριτές της Μουσικής Ακαδημίας στο Live!

Άλλο ένα λαμπερό Live Show για τους συμμετέχοντες του House of Fame. Το βράδυ της Παρασκευής 16/4 η Ελένη Φουρέιρα έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο stage.

Και αυτή την Παρασκευή, δίπλα στους συμμετέχοντες βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος έχει και το δικαίωμα της διάσωσης ενός υποψηφίου από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Πάντα πιστοί στο πόστο τους και οι τέσσερις κριτές με τον Φοίβο να αποτελεί πλέον την τηλεοπτική αποκάλυψη της σεζόν. Ο πετυχημένος συνθέτης θα μας εκπλήξει με τις ατάκες του οι οποίες έρχονται σε ανυποψίαστο χρόνο.

Στο νέο Live Show οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, ερμηνεύοντας έτσι σε γκρουπάκια μπροστά στους κριτές. Μάλιστα η παρουσία τους στη σκηνή εξέπληξε θετικά την κριτική επιτροπή...

"Μας δουλεύετε; Τι πάθατε όλοι σήμερα, έχω πάθει πλάκα. Δηλαδή, ούτε ένα τονικό λάθος δεν είδα από κανέναν σας. Γινόταν χαμός... Τι να πω... δεν ξέρω. Γιατί δεν τραγουδάτε έτσι και στις εμφανίσεις που κάνει ο καθένας σας μεμονωμένα;" είπε εντυπωσιασμένος ο Φοίβος

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved