Media

Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Μου είχε κάνει μια παγαποντιά παλιότερα και τσακωθήκαμε»

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται" το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4).

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα βήματα του Τριαντάφυλλου στο χώρο του τραγουδιού και επεσήμανε πως τον γνωρίζει από πολύ παλιά.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν μεταξύ τους.

Ο Λευτέρης Πανταζής είπε χαρακτηριστικά: "Mε τον Τριαντάφυλλο γνωρίστηκα μέσω του Λευτέρη του Μακρίδη που ήταν ο μάνατζέρ του. Αυτός τον έφερε από τη Ρόδο, τον είχε φέρει τότε στο Ποσειδώνιο, στο καμαρίνι. Ένα παιδάκι 15 χρονών, φοβισμένο…Πήγαμε στην Αυστραλία, ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα λιγάκι, τον έβαλα στη θέση του. Μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη κι εκεί τελείωσε το θέμα. Η παγαποντιά ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που βλέπετε είναι η αλήθεια, σε αγαπάει, μπορεί να τσαντιστεί και να σε προσβάλλει και αν έρθει η κάμερα να γίνει γλυκούλης. Είναι αληθινός όμως".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved