Media

Έλα Χαμογέλα: Η Χρηστίδου έκανε face time με τον μικρό της γιο! Η αλλαγή στο look του

Gossip-tv Team

Έλα Χαμογέλα: Ο γιος της κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο και εκείνη απάντησε ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα του Open...

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε κανονικά στο πόστο της, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open. Η παρέα της εκπομπής, Έλα Χαμογέλα είχε ετοιμάσει πλούσια θεματολογία για όσα προηγήθηκαν την εβδομάδα στον χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Το πρωί της Κυριακής 18/4 και όσο η εκπομπή βρισκόταν σε break, η παρουσιάστρια κάλεσε από το κινητό τον μικρό της γιο, μόνο που εκείνος δεν απαντούσε. Βλέποντας αργότερα την κλήση, αμέσως κάλεσε πίσω στη μητέρα του, αλλά εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ μόλις είχε επιστρέψει από τος διαφημιστικό διάλλειμα.

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια απάντησε στην κλήση του γιου της, η οποία ήταν με Face time. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να πλησιάσει το κινητό της Σίσσυς βλέποντας την αλλαγή που έκανε ο γιος της στα μαλλιά της.

«Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στον αέρα. Σε έπαιρνα σε όλο το διάλειμμα. Θα σε πάρω στο επόμενο διάλειμμα, εντάξει; Άντε φιλάκια... Απογοητεύτηκε τώρα», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved