Media

House of Fame: Πικραμένος ο Άρης - Σε δύσκολη θέση μετά την αντιπαράθεση με τον Φοίβο

Gossip-tv Team

House of Fame: Η παρεξήγηση, η on air δήλωση του Φοίβου και τα νέα δεδομένα στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει στο Live show την παρεξήγηση μετά τη δήλωσή του που... παρερμηνεύτηκε μπροστά στον Άρης Βανταράκη.

"Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying. Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις", είπε στον Άρη.

Στο νέο επεισόδιο του House of Fame, ο Άρης δήλωσε στην κάμερα...

"Δεν έχουμε την ευκαιρία με τον κύριο Φοίβο να συζητήσουμε και να καταλάβει πως είμαι σαν άνθρωπος. Όπως και να έχει, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ για τη δουλειά του, τον σέβομαι απόλυτα, όπως και τους υπόλοιπους κριτές μας. Οι κριτές θα μας κρίνουν, όπως πρέπει να μας κρίνουν, αλλά δέχομαι την κριτική σχετικά με αυτό που θα τους παρουσιάσω στη σκηνή... Δεν δέχομαι όμως να πούνε για τον χαρακτήρα μου κάτι που δεν ισχύει".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved