Media

MasterChef 5: Δεν του ξεφεύγει τίποτα του Κοντιζά! «Έχει μια θλίψη το πρόσωπό σου...»

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής - Τι του ανέφερε η ίδια;

Νέο επεισόδιο, νέα δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι αιφνιδιάζονται με ένα Mystery Box, που θυμίζει τη φοιτητική ζωή.

Με ότι έχει απομείνει λοιπόν, καλούνται να μαγειρέψουν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με ζητούμενο ένα εξαιρετικό πιάτο, άξιο της θέσης, που κατέχουν πλέον στον διαγωνισμό.

Τίποτα λιγότερο δεν δικαιολογείται πια σε αυτή τη φάση του MasterChef 5. Στο νέο επεισόδιο, αμέσως μετά την έναρξη της μαγειρικής δοκιμασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την καθιερωμένη του βόλτα από τους πάγκους, επιβλέποντας τον τρόπο με τον οποίο και προχωρά η μαγειρική δοκιμασία.

Πλησιάζοντας όμως τη Μαρίνα, ο κριτής του MasterChef παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη διάθεσή της...

«Έχει μια θλίψη το πρόσωπό σου; Μια ηρεμία - θλίψη», ειπε στη Μαρίνα και εκείνη παραδέχτηκε: «Ηρεμία είναι. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι σε αυτήν εδώ την κουζίνα και μαγειρεύω ξανά για εσάς. Θα ήθελα να είναι εδώ και η Κωνσταντίνα, αλλά νομίζω πως όσοι είμαστε εδώ, το αξίζουμε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved