Media

Καλό Μεσημεράκι: Η αντίδραση του Μουτσινά για τον υποψήφιο παρουσιαστή του Big Brother

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημεράκι: Το Big Brother επιστρέφει και οι εκπλήξεις φαίνεται πως θα είναι πολλές για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ

Και ενώ οι τηλεθεατές του ΣΚΑΙ παρακολουθούν φανατικά τις εξελίξεις στο Survivor, οι ιθύνοντες του σταθμού στήνουν ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η τηλεοπτική χρονιά για τον ΣΚΑΙ θα ξεκινήσει με το Big Brother, το οποίο και αναζητά ήδη τους επόμενους παίκτες, μέσα από το σχετικό τρέιλερ συμμετοχής το οποίο κυκλοφόρησε.

Όσο για τις αλλαγές στο ριάλιτι, αυτές φαίνεται να είναι ριζικές και απρόβλεπτες. Το Σααββατοκύριακο που μας πέρασε. η εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε ένα πρόσωπο έκπληξη για την παρουσίαση…

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος» συνεχίζει τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ για το τηλεπαιχνίδι και είναι σε συζητήσεις και... για το Big Brother.

Μέχρι στιγμής η παραγωγή δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τον παρουσιαστή του ριάλιτι. Περισσότερα σχολίασε η μεσημεριανή παρέα του ΣΚΑΙ, όταν ο Νίκος Μουτσινάς ενημερώθηκε για τις παραπάνω πληροφορίες, όσο βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved