Media

Survivor: Ξέσπασε ο Κόρομι κατά του Τριαντάφυλλου: «Είναι κομπλεξάρα ο άνθρωπος»

Gossip-tv Team

Survivor: Δεν έχουν τελειωμό οι ίντριγκες και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγωνίσματος για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού ο Τριαντάφυλλος με την άδεια του Γιώργου Λιανού τοποθετήθηκε σε όσα του είχε προσάψει νωρίτερα ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης είχε μιλήσει για κωλoτούμπες του Τριαντάφυλλου και ότι φοβάται που είναι υποψήφιος με τόσο δυνατούς παίκτες.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και την νίκη της Κόκκινης ομάδας, ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι με αφορμή την νίκη της ομάδας του. Παράλληλα η ατάκα για την οδοντογλυφίδα του Κόρομι "να την βάλει πιο μέσα" εξόργισε τον παίκτη της Μπλε ομάδας.

Ο Γιώργος Κόρομι είπε στην κάμερα της εκπομπής: Η κομπλεξάρα είδαμε ότι πάλι μου έκανε επίθεση και η οδοντογλυφίδα μου τον ενοχλεί. Ο ψευτομπρατσαράς στα 170 κιλά όταν τον κοιτούσα, δεν μιλούσε, όπου δεν έπαιξε καν στο αγώνισμα. Το μόνο που μπορεί να κάνει με τα κόμπλεξ αυτός ο άνθρωπος είναι όταν μου μιλάει να σηκώνεται στις μύτες, να φτιάχνει το λιγοστό μαλλάκι και να μου κάνει επίθεση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved