Media

Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη έγινε viral - Η σκηνή ζήλιας και οι κραυγές

Gossip-tv Team

Battle of the Couples: Ο νικητής του ριάλιτι έκανε τη νέα του ανάρτηση και οι followers του απόλαυσαν μια απολαυστική σκηνοθετημένη σκηνή με πρωταγωνίστρια τη Σάσα Σταμάτη...

Τον μεγάλο τελικό του Battle of the Couples παρακολουθήσαμε πρόσφατα στον Alpha. Μετά από αρκετές εβδομάδες στο σπίτι του ριάλιτι, το ζευγάρι το οποίο κατάφερε να τερματίσει πρώτο ήταν ο Άγγελος και η Μαριάννα.

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν. Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media. Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά.

Από την πρώτη μέρα στο σπίτι του Battle of the Couples, ο Άγγελος δεν έπαψε στιγμή να... πειράζει την αγαπημένη του, με την οποία πλέον απολαμβάνουν τη μεγάλη τους επιτυχία.

Ο Άγγελος, γνωστός ως katsi-22 στο instagram έκανε το μεγάλο του comeback στα social media στα οποία και επέστρεψε έπειτα από αρκετό καιρό.

Ανάμεσα στις πρώτες του αναρτήσεις, ο νικητής του ριάλιτι ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σάσα Σταμάτη. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος είχε οργανώσει με τη Σάσα μια υποτιθέμενη σκηνή έντονου φλερτ, με την Μαριάννα, τη σύντροφό του, να κάνει αιφνίδια επίσκεψη στο δωμάτιο της βίλας.

Τι συνέβη όταν αντίκρισε το αγόρι της να... φλερτάρει τη Σάσα; Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved