Media

Survivor: Τα παράπονα της Μαριαλένας για τον Λιβάνη: «Θα ήθελα να μιλήσω μαζί του»

Gossip-tv Team

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μπλε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης επεφύλασσε εκπλήξεις σε όλους.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη του πολυπόθητου επάθλου επικοινωνίας μετέβησαν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσουν τα βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Στην Μπλε ομάδα ανήκει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία απήλαυσε βίντεο με συνομιλίες κυρίως των φίλων της και του αδερφού του.

Ενώ άλλοι συμπαίκτες της μίλησαν με τις σχέσεις που διατηρούν στην Ελλάδα, εκείνη περίμενε να εμφανιστεί στην οθόνη ο Γιώργος Λιβάνης με τον οποίο έχει συνάψει σχέση.

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας η Μαριαλένα μίλησε και περιέγραψε στον Σάκη Κατσούλη με ποιους μίλησε κι εκεί ήταν και ο Τριαντάφυλλος και την πείραζε συνεχώς.

Η αήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να να καταλάβει".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved