Media

Μεσάνυχτα: H εξομολόγηση της Ανδριανού: «Έγινα κομμάτια! Ήθελα πολύ να μου δώσουν το παιδί»

Gossip-tv Team

Η Άννα Ανδριανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, Μεσάνυχτα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την προσπάθεια που είχε κάνει για να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ένας άνθρωπος που προσπαθεί για τα αδέσποτα ζώα, φαντάσου πως θα είναι και με τα αδέσποτα παιδιά. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδάκι που ήτα στο ορφανοτροφείο και θα τυφλωνόταν κι εκεί έγινα κομμάτια. Το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν στο δίνουν. Δεν έκανα κάποια τρομερή διεκδίκηση αλλά ρώτησα τι μπορεί να γίνει. Τότε ήμουν χωρισμένη και δεν είχα και κάποια πολύ καλή οικονομική κατάσταση για να τα ξεπερνά όλα κι επειδή το παιδί είχε προβλήματα, δεν θα μου το έδιναν.»!


Και τόνισε η Άννα Ανδριανού: «Γενικά στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά να μεγαλώνουν στα ιδρύματα. Σε ένα γύρισμα είχαμε πάει στο Έλενα κι υπήρχαν παιδιά παρατημένα, τα οποία σε τραβούν για να τα πάρεις… Φοβάμαι ότι θα κολλήσω άσχημα αλλά θα μου άρεσε να πηγαίνω εκεί.»

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved