Media

MasterChef 5: Η στρατηγική του Αλέξανδρου έφερε τα πάνω κάτω και πολλές εντάσεις!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, νικητής προηγούμενης δοκιμασίας, είχε πολλά πλεονεκτήματα στη σημερινή νέα ομαδική δοκιμασία. 

Ο Αλέξανδρος λοιπόν, όταν άκουσε από τους κριτές πως έχει όλα τα πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να έχει παίκτης για μία ομαδική δοκιμασία, έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα, όμως κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την έπαρσή του. Ακόμα και η Μαργαρίτα η οποία σπάνια σχολιάζει γεγονότα, δεν έκρυψε ότι την ενόχλησε λίγο η συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

Ο Αλέξανδρος πάντως δεν έδειξε να... ιδρώνει το αυτί του. Για την ακρίβεια κινήθηκε με απόλυτη στρατηγική στις αποφάσεις του, κάτι που έδειξε με τον τρόπο που χώρισε τις ομάδες αλλά και με τους αρχηγούς που έθεσε στις αντίπαλες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να χωρίσει τους παίκτες σε τρεις ομάδες, η κάθε μία από τις οποίες θα αποτελούταν από τρία άτομα.

Η μπλε ομάδα, όπως επιλέχθηκε από τον Αλέξανδρο αποτελείται από τον Ιωάννη, τον Τζαμάλ και τη Μαρίνα. Έθεσε αρχηγό των Μπλε τον Τζαμάλ ο οποίος δεν είχε εμπειρία μέσα στο παιχνίδι σε αυτή τη θέση.

Στην κίτρινη ομάδα οι παίκτες της ήταν ο Νίκος, ο Παύλος και ο Διονύσης, και ο Αλέξανδρος επέλεξε τον Παύλο για αρχηγό που επίσης δεν είχε καμία εμπειρία.

Τέλος, στην κόκκινη ομάδα ήταν ο Αλέξανδρος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην κουζίνα του MasterChef με τις αποφάσεις του Αλέξανδρου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved