Showbiz

The 2night show: Ελένη Ράντου: «Αν δεν ήταν η καραντίνα δεν θα έκανα τηλεόραση»

Gossip-tv Team

The 2night show: Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. 

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για τις καταγγελίες από πολλούς συναδέλφους που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες εξομολογήθηκε:

"Είχα την τύχη να επιλέγω τους σκηνοθέτες, επειδή έκανα δικές μου δουλειές. Αυτοπροστατεύτηκα, αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι".

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν γνώριζε και αν την είχαν προσεγγίσει συνάδελφοι απάντησε: "Τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν ούτε που τα είχα διανοηθεί. Ηξερα για ανθρώπους που είχαν εσωτερικούς δαίμονες αλλά φανταζόμουν ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα πλαίσιο".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Στο θέατρο υπάρχει το "αμάρτημα" να θες να κάνεις τον Θεό, να θες να ξανά πλάσεις έναν άνθρωπο. Μπερδεύονται με τα όρια που έχει η δημιουργία".

Για την περίοδο της κατάθλιψης, δήλωσε: "Με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήταν πολύ χρήσιμο και όταν έκανα μια κουβέντα με μια στιχουργό μου είπε ότι είναι στοιχείο ωριμότητας. Αυτό που με δίδαξε είναι ότι αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο μπορεί να σου μάθει σοφά πράγματα".

Τέλος για την τηλεόραση είπε: "Αν δεν ήταν η καραντίνα δεν θα έκανα τηλεόραση. Ζορίζομαι πολύ. Όταν συνηθίζεις το θέατρο θες να ξεχάσεις την τηλεόραση. Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved