Media

Η φωτογραφία της ζωής μου: Μελέτης Ηλίας: Τα δάκρυα συγκίνησης της γυναίκας του για μία φωτό!

Gossip-tv Team

Η φωτογραφία της ζωής μου: Καλεσμένος της Μαριάννας Τουμασάτου στην εκπομπή ήταν απόψε (10/5) ο Μελέτης Ηλίας ο οποίος είχε πολλά να διηγηθεί μέσα από σημαντικές φωτογραφίες της ζωής του. 

Ο ηθοποιός ξεκίνησε μιλώντας για τη ζωή του: "Γεννήθηκα το 1980. Ο Παππούς μου είχε άλλο επίθετο, το Δεδεηλίας και το έκανε σκέτο Ηλίας. Για κάποιο μαγικό τρόπο όλοι νομίζουν ότι το μικρό μου όνομα είναι Ηλίας! Καμία σχέση με το θέατρο. Σπούδαζα λογιστική μέχρι που έμπλεξα με μια παρέα, μια κοπέλα και κάτι παιδιά και άρχιζα να πηγαίνω θέατρο. Έτσι κατάλαβα ότι αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου".

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη γυναίκα του Θέμιδα Βουτσινά αποκαλύπτοντας: "Η πρώτη συνάντηση με την γυναίκα μου ήταν στο θέατρο Τέχνης που ήρθε για να δει μια φίλη της που ήταν συμφοιτήτριά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν μου έδωσε σημασία. Αλλά την ξαναείδα μετά από τρία χρόνια και της είπα τότε ότι δε γλιτώνει και είναι γραφτό να είμαστε μαζί! Κάναμε ένα πολιτικό γάμο. Εγώ το βράδυ έπαιζα στο θέατρο Κάππα. Και έρχεται ο Άλκης Κούρκουλος και μου λέει είναι έξω μια τρελή με ένα νυφικό… Και του λέω η γυναίκα μου είναι σήμερα παντρεύτηκα”.

Η αναπαράσταση μιας φωτογραφίας στην οποία η Θέμιδα Βουτσινά ήταν έγκυος και την είχε τραβήξει η θεία και νονά της, που σήμαινε πολλά για εκείνη, έκανε τη σύζυγο του Μελέτη Ηλία να δακρύσει. Λίγο αργότερα η ίδια παραδέχτηκε: “Ήταν ένα πρόσωπο που αγαπούσα πολύ. Λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία διαγνώσθηκε με μια καλπάζουσας μορφής καρκίνο, της έδιναν 6 μήνες ζωής αλλά το πάλεψε και έζησε άλλα 3 χρόνια”.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved