Media

Happy Day: Απίστευτη ένταση on air - «Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια;»

Gossip-tv Team

Χαμός στον αέρα του Happy Day με αφορμή το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η Κόνι Μεταξά θα έπρεπε να αποστασιοποιηθεί και να μην στενοχωριέται με τα μηνύματα των haters στο instagram, όμως ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αντίθετη άποψη και δημιουργήθηκε ένταση!

Αρχικά, η Σταματίνα ανέφερε: «Η Κόνι Μεταξά ας συζητήσει με τον μπαμπά της που χειρίζεται τα media τόσο χρόνια γιατί βλέπω ότι… Είναι ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία»!

Ο δε Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Αν έχεις πάρει 1000 μηνύματα που λένε άλλα ντ’ άλλων».

Και η παρουσιάστρια του Happy Day είπε μεταξύ άλλων: «Κακώς αφήνει τον εαυτό της να φθαρεί και να το πάρει τόσο μέσα της. Και ο Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν πλάκα και ίσως λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν το έκαναν…».

Και ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τα social. Βγαίνω και λέω «τρώω συγκεκριμένα πράγματα, έχω πάθει αυτό και μου αρέσει αυτό», οι άνθρωποι, οι οπαδοί, οι followers φιλτράρουν ό,τι θέλουν και κρατούν ό,τι θέλουν και ανταπαντούν και εγώ θα το αφήσω; Εν εξάλλω και εγώ… Δεν μου αρέσει που κάποιοι άνθρωποι βγάζουν μια χολή γι’ αυτό που θέλουν αυτοί και όχι για αυτό που ακούν».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τότε ανέφερε: «Σε όλους συμβαίνει. Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια; Το αγνοείς. Αν κάτσω να κάνω ένα μανιφέστο σε live κάθε φορά που δέχομαι ένα αρνητικό σχόλιο, δεν θα έχω να κάνω άλλη δουλειά».

Και ο Κώστας Φραγκολιάς υπογράμμισε: «Εσύ μπορείς και το διαχειρίζεσαι. Η Κόνι μπορεί να μην μπορεί και αντιδρά έτσι. Διαφωνώ στο να κλείσει τον λογαριασμό της. Είναι τραβηγμένο, συμφωνώ, αλλά συμμερίζομαι το ξέσπασμά της».

Δες το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved