Media

Survivor: Μητέρα Γιώργου Ασημακόπουλου: «Όταν τον είδα να μιλάει για την απώλεια του αδερφού του…»

Gossip-tv Team

Survivor: Η μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (11/5) στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής Pop Up.

Λίγες ημέρες πριν είχαμε δει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να λυγίζει... στην κάμερα του Survivor, μιλώντας για την απώλεια του αδερφού του.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε πει τότε: «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχήσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ και γι’ αυτό θέλω να κάνω συνέχεια περήφανους τους γονείς μου. Δεν θέλω να τους αποδείξω κάτι. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω. Όταν έμπαινα πάντα στο αμάξι έκανα τον σταυρό μου και έλεγα μην πάθω κάτι και τους πληγώσω. Το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο και μέχρι πότε θα τους έχετε. Και τα αδέρφια σας… Να μην τους στενοχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω την οικογένειά μου, με έχει κάνει να ξεπερνάω προβλήματα με μια αγκαλιά και ένα χάδι».

Έτσι η μητέρα του, Σάντυ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απώλεια του παιδιού της και αναφέρθηκε σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του παίκτη είπε: «Όταν το είδα φυσικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή. Αλλά το παιδί ήθελε να το πει, να το βγάλει από μέσα του. Ήταν και Πάσχα, ήταν στεναχωρημένος. Όλα αυτά τα συναισθήματα ήταν μέσα του και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, τα έβγαλε. Και εγώ έκλαψα, ο άντρας μου έκλαψε. Πολλοί κλάψανε και μου το είπαν την άλλη μέρα. Είναι ένα παιδί που λύγισε...».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved