Media

Η εξομολόγηση της Καρακάση: «Είπαν για μένα πρόσφατα μην την πάρετε στη δουλειά…»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καρακάση, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Άγριες Μέλισσες που προβάλλεται  στον ΑΝΤ1,  ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν μίλησε μόνο για τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς, αλλά ομολόγησε ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι καυγάδες και δεν δίστασε να αποκαλύψει και τη «ρετσινιά» που της έχει μείνει!

Η Ελένη Καρακάση εξομολογήθηκε στην εκπομπή, The 2night show: «Μου έχει μείνει η «ρετσινιά» ότι τα λέω τσεκουράτα. Μικρή έκανα περισσότερη υπομονή. Προσπαθώ λίγο να δω το θέμα πιο καθαρά. Σε πρόσφατη δουλειά μου, έμαθα ότι ειπώθηκε ” έχει βγει το όνομα, μην πάρετε την Καρακάση, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα»!

Και υπογράμμισε: «Στην υποκριτική κάνω περισσότερη υπομονή. Στο τραγούδι που το αγαπώ αλλά δεν είναι η βασική δουλειά μου δεν κάνω υποχωρήσεις. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες και οι εντάσεις. Στις Μέλισσες έχω εκνευριστεί δυο φορές.»!

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες, δήλωσε: «Αυτό το ταίριασμα δεν υπήρχε στο μυαλό των σεναριογράφων, αλλά βγήκε αυτή η χημεία και ξαφνικά βρεθήκαμε να παντρευόμαστε με τον Προύσαλη και μου αρέσει πάρα πολύ. Το κρασί στο γάμο της Ρίζως ήταν βυσσινάδα, αλλά το ρύζι ήταν αληθινό. Έβγαζα ρύζι στο σπίτι. Το νυφικό ήταν βίντατζ. Το ερωτεύτηκα. Είναι ένα νυφικό που τα το έβαζα και ως Ελένη… Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες περίμενα μια πτώση αλλά τελικά αυξήθηκε το ενδιαφέρον. Το τι έχει να γίνει τώρα στο τέλος της 2ης σεζόν δεν περιγράφεται. Θα γίνει χαμός. Θα γίνουν πολλές δολοφονίες και συγκεκριμένα 3 στο Διαφάνι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω την ελπίδα ότι θα κάνουμε την παράσταση. Ξεκινήσαμε 6 Νοεμβρίου και 7 έγινε το lockdown. Πήγα στο θέατρο και ένιωσα ξεριζωμό. Το θέατρο είναι ένας χώρος που μπορεί να ελεγχθεί.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved