Media

Survivor: Ατάκες - φωτιά από Γερμανού για Μαριαλένα - Σάκη! «Τον αγαπάει και ζηλεύει»

Survivor: Η Ναταλία Γερμανού παρακολούθησε με προσοχή τα πλάνα από το ξέσπασμα της Μαριαλένας και είχε πολλά να πει στον "αέρα" της τηλεοπτικής της εκπομπής...

Όλα τα νεότερα από τον Άγιο Δομίνικo παρουσίασε το μεσημέρι του Σαββάτου η παρέα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται. Στο επίκεντρο των συζητήσεων για άλλη μια φορά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά τα παράπονα τα οποία εξέφρασε στον Σάκη Κατσούλη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει ο ίδιος και η ομάδα του.

Η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας τα πλάνα από το Survivor 4 θέλησε να τοποθετηθεί, δίνοντας μάλιστα όλο το δίκιο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τις σκηνές... ζήλιας στον Σάκη Κατσούλη...

«Εγώ σας λέω ότι βλέπω δυο παιδιά ερωτευμένα εδώ μέσα τα οποία και αγαπιούνται ξεκάθαρα... Κι εκείνος την αγαπάει και εκείνη τον αγαπάει και ζηλεύει να τον βλέπει να χαριετίζενται, να ζητοκραυγάζει και να πανηγυρίζει, με άλλες κοπέλες στους ώμους του», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ στην ηλικία της πραγματικά θυμάμαι, ότι έκανα χειρότερα, γκρίνιαζα και χωρίς να πεινάω. Δεν ήμουν στο Survivor. Θέλω να πω όμως ότι την κατανοώ. Είναι ένα μικρό κορίτσι που ταλαιπωρείται. Της επιτρέπεται να γκρινιάζει, να ζηλεύει και να κλαίει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved