Media

Love it: Κι όμως η Μαλέσκου απάντησε στον James για το γύρισμα της… μπιφτέκας

Gossip-tv Team

Ο James ψήνει μπιφτέκια με την Άννα Μαρία Βέλλη, βλέποντας απόσπασμα από την εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου και με τον τρόπο του την «καρφώνει» πως «γύρισε τη μπιφτέκα» στο πρόσωπό του!

Και η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής, Love it, ανέφερε:

«Πάντως εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση με το μετά. Όταν λέμε ότι αποχωρεί κάποιος παίκτης που αποφορτίζεται και είναι ένας άλλος άνθρωπος, κάποιοι εξακολουθούν να δείχνουν… Οπότε κρίνουμε και τους ανθρώπους που αποχωρούν, γιατί καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων πολλά. Για εμάς δεν αλλάζει η ζωή μας. Κάποια συμβάντα μας έρχονται τώρα σιγά-σιγά και τα βλέπουμε και καταλαβαίνω πολλούς παίκτες σε σημεία που έχουν πει μέσα στο παιχνίδι. Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα που παρακολουθούμε και μας αρέσει.»

Και υπογράμμισε: «Μας αρέσουν συμπεριφορές παικτών, άλλες δεν μας αρέσουν. Και επίσης μας αρέσει πολλές φορές να βλέπουμε πως ένας άνθρωπος, όπως είναι και η ζωή, προσαρμόζεται και φέρεται διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί εμείς όλοι τηλεοπτικά, μιλάμε και ασχολούμαστε με προσωπικότητες, όπως τις βλέπουμε μέσα σε μια συνθήκη, όπως τις βλέπουμε στο Survivor. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δε μας αφορά»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved