Media

Survivor: Τριαντάφυλλος: Απαντά πρώτη φορά για την «κόντρα» με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο

Gossip-tv Team

O Τριαντάφυλλος ήταν αποκαλυπτικός στην πρώτη του συνέντευξη μετά το survivor!

O τραγουδιστής μίλησε για το σκηνικό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και αναφέρθηκε στην «κόντρα» τους!

Ο Τριαντάφυλλος είπε στο love it: «Είχε πάει ο Γιώργος με τον Κόρο και είχαν βρει φαγητό. Εγώ δεν ήμουν μαζί τους, αν ήμουν μαζί τους θα το έλεγα. Τον Κόρο δεν τον κατηγορώ, δεν πειράζει. Πάντα έλεγα να είναι καλά το παιδί γιατί δεν ξέρω τι έχει περάσει, να είναι καλά να πιάνει και ψάρια, να τρώει. Έχω μάθει από τους γονείς μου να εύχομαι κάτι καλό ακόμα και για τον αντίπαλό μου και στα πιο δύσκολα».

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που είχαν κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κόρο για τα μαλλιά του, είπε: «Πριν να μου γίνει πρόταση για το παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο γιατρός μου είπε να μην πάω στο Survivor γιατί λόγω κακής διατροφής και ήλιου δε θα πετύχει. Σε αυτά τα δυο παιδιά τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο τα έλεγα όλα γιατί τους θεωρούσα φίλους μου, και εκείνοι μου έχουν πει πολλά πράγματα και αυτά που μου έχουν πει δε θα πω ποτέ σε κανέναν για να τιμήσω αυτούς τους δυο μήνες που ήμασταν φίλοι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved