Media

Happy Day: Φραγκολιάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Πότε επιστρέφει;

Gossip-tv Team

Happy Day: Αναρρώνει ο Κώστας Φραγκολιάς μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (22-06) ενημέρωσε πως ο Κώστας Φραγκολιάς είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στην εκπομπή την Πέμπτη.

«Να πούμε ότι ο Κώστας μας είναι πολύ καλά στην υγεία του, με την έννοια ότι τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. Αλλά βάσει πρωτοκόλλου και οδηγιών εξακολουθεί να είναι εκτός. Αύριο θα κάνει ένα μοριακό και πρώτα ο Θεός, αν όλα είναι καλά, την Πέμπτη θα είναι μαζί μας, που θα έχει πάρει το αποτέλεσμα», είπε στον «αέρα» της εκπομπής.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει για την απουσία του Κώστα Φραγκολιά on air: «Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δεν θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να διατηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να την γλιτώσεις. Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved