Media

Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα μας δείχνει για πρώτη φορά το καμαρίνι της στο Mega

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Δες την παρουσιάστρια σε τρελά κέφια λίγο πριν καλημερίσει τους τηλεθεατές της...

Αν και μας συστήθηκε ως ηθοποιός, η Δανάη Μπάρκα δείχνει να τα καταφέρνει και σε ρόλο παρουσιάστριας. Η φετινή σεζόν την βρίσκει στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του MEGA σε μια χρονιά με ιδιαίτερο ανταγωνισμό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς...

"Όλες οι αλλαγές που έγιναν είχαν μια κοινή συνιστα­μένη και έγιναν ώστε το αποτέλεσμα στον αέρα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο άρτιο και ελκυστικό. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ σταθερή στους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου και στις συνήθειες μου, αλλά η ετοιμότητα είναι σημαντική όπως και το να προσαρμό­ζεσαι στα νέα δεδομένα", δήλωσε η Δανάη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα σενάρια γύρω από τη συνεργασία της με το Mega, δίνουν και παίρνουν. Η Δανάη Μπάρκα εξακολουθεί να κρατά τη σιωπή της για τα μελλοντικά της σχέδια, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με τους συνεργάτες της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Δανάη μας έδειξε το καμαρίνι της στο Mega, εκεί όπου καθημερινά ετοιμάζεται για την πρώτη της "καλημέρα" στους τηλεθεατές της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved