Media

Survivor: Φορτισμένο το κλίμα μετά το συμβούλιο - «Βγάλαμε τα εσώψυχά μας»

Gossip-tv Team

Survivor: Όσο φτάνουμε στον μεγάλο τελικό οι παίκτες έρχονται όλο και πιο κοντά - Όλα άλλαξαν μεταξύ τους, μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής τους, μίλησαν οι παίκτες του Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του, μίλησε για την επιχειρηματική του επιτυχία αλλά και την τραγική απώλεια του αδερφού του.

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τις σκηνές που ακολούθησαν αμέσως μετά το συμβούλιο. Οι παίκτες έχοντας έρθει αρκετά κοντά, σχολίασαν όσα άκουσαν από τους συμπαίκτες τους, αλλά και όσα σίγουρα δεν γνώριζαν για εκείνους, πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Στο συμβούλιο χθες είπαμε και τα εσώψυχά μας. Δεν ήξερα όλες τις πτυχές των συμπαικτών μου γιατί το κάθε παιδί εδώ πέρα κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Τι να πω... συγκινητικά πράγματα...» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν το νέο αγώνισμα για την τελευταία ατομική ασυλία.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved