Media

Γιώργος Τσαλίκης: «Χείμαρρος» κατά του ΣΚΑΙ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Τσαλίκης μίλησε πρώτη φορά για τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν χείμαρρος!

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή»!

Ο τραγουδιστής τόνισε: «Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία».

Και υπογράμμισε: «Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved