Media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε κατά λάθος την παρτενέρ του στο J2US!

Gossip-tv Team

Μαρτυριάρης αποδείχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι και έκανε μία αποκάλυψη που δεν έπρεπε να είχε κάνει. 

Το γνωστό male model και παρουσιαστής, στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου φέτος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε διάφορες πικάντικες αποκαλύψεις.

Μόνο που δεν περίμενε ούτε από τον... εαυτό του ότι θα έλεγε στον τηλεοπτικό αέρα κάτι που δεν έπρεπε να είχε ξεστομίσει.

Στην ερώτηση λοιπόν του παρουσιαστή για τη συμμετοχή του στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε το όνομα της παρτενέρ του δίνοντας... σπόιλερ, την ίδια ώρα που οι συντελεστές του Just the two of us θέλουν να κρατήσουν πολλές εκπλήξεις για τη μεγάλη βραδιά για τους τηλεθεατές.

Mε το που ξεστόμισε το μικρό όνομα της τραγουδίστριας και το... μισό επίθετο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπάθησε να το... μαζέψει αλλά ήταν αδύνατον.

Ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να το σώσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάντως μίλησε και για την αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη που επίσης θα συμμετέχει στο J2US τονίζοντας πως έχει πολύ ωραία φωνή.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved