Media

Game of Chefs: Η ιστορία του Δημήτρη με τη δολοφονία του πατέρα του που συγκλόνισε τους κριτές!

Gossip-tv Team

Game of Chefs: Απόψε για τους κριτές μαγείρεψε ο Δημήτρης Καΐσης ο οποίος είχε μία πολύ πικρή ιστορία να τούς διηγηθεί, εκτός από το πιάτο που τους σέρβιρε.

Ο Δημήτρης αποκάλυψε ενώπιον των κριτών πως το όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τη μαγειρική παρ' όλο που τώρα "τρέχει" την οικογενειακή επιχείρηση που είναι πρατήριο καυσίμων.

Όπως είπε, θέλει να εγκαταλείψει τον συγκεκριμένο χώρο όπου εργάζεται και για έναν επιπλέον λόγο και συγκεκριμένα γιατί του έρχονται στο μυαλό κακές αναμνήσεις.

Τότε λοιπόν αποκάλυψε στους τρεις κριτές πως το 2008 και ενώ ο πατέρας του περίμενε στο πρατήριο καυσίμων που διέθετε δημοσιογράφους για να δώσει συνέντευξη για τις ληστείες σε πρατήρια, άγνωστοι τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, ληστεύοντάς τον.

Μάλιστα, όταν έφτασαν οι δημοσιογράφοι στον χώρο βρήκαν την αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί για το κακό που είχε συμβεί.

Η ιστορία όχι μόνο άγγιξε αλλά συγκλόνισε τους κριτές οι οποίοι έπρεπε στη συνέχεια να τον βαθμολογήσουν για το πιάτο που είχε δημιουργήσει.

Τελικά, ο Δημήτρης πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τους 36 επίλεκτους καθώς δύο από τους τρεις κριτές έκριναν πως το πιάτο του ήταν πολύ καλό.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του παίκτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved